המגזין › דבר התזונאית ›
עוד לא ממש קיץ. יש עוד ימים עם שעות כאלה של בריזה נעימה. שהן זמן מעולה לשבת בחוץ, במרפסת או איפה שכיף. וליהנות ממשקה סחלב טעים, חמים ומרענן.
אגב, את משקה הסחלב הכינו בעבר מפקעות פרח הסחלב. עדיין יש מקומות במזרח התיכון בו ניתן להתפנק על הסחלב המקורי. בכל מקרה, בעיקר בגלל שפקעות הסחלב יקרות למדי, נפוצה בישראל הכנת המשקה ממרכיבים אחרים. קבלו מתכון להכנה מהירה מ-4 רכיבים בלבד (לא כולל התוספות מעל…)
מצרכים (ל- 4 מנות):
אופן ההכנה:
ממיסים את הקורנפלור בכוס חלב חם. מרתיחים בסיר את שארית החלב, מי הורדים והסוכר. לאחר הרתחה מוסיפים את הקורנפלור המומס, מערבבים ומכבים כשהנוזל סמיך.
מוזגים לכוסות ושמים מעל תוספות שאוהבים: קוקוס, פיסטוקים, צימוקים, צנוברים, קינמון, אגוזים (שבורים או טחונים) …
דיאטנית קלינית, מרצה מבוקשת ומנחת קבוצות לאורח חיים בריא למגוון גילאים – ילדים, נוער ומבוגרים, במסגרת משרד החינוך ובמקומות עבודה שונים.
יועצת לתזונה נכונה ותברואה למשרד הרווחה במסגרת השירות לילדים ולנוער, אגף השיקום והאגף לטיפול באוכלוסייה עם אוטיזם.
בעלת ניסיון עשיר כיועצת תזונתית בתעשיית המזון.
אני מאמין:
״תזונה נכונה ופעילות גופנית הן בסיס הכרחי לגוף בריא ונפש בריאה״.
רוצים להישאר מעודכנים?
הצטרפו לקהילת ההורים של לאנץ טיים
לאנץ' טיים – ארוחות צהריים לילדים | היובלים 11 הוד"ש
© כל הזכויות שמורות לאנץ' טיים 2021
לאנץ' טיים – ארוחות צהריים לילדים | היובלים 11 הוד השרון | 09-7690600 | office@lunch-time.co.il
דברו איתנו