אנחנו כבר אימצנו את התקנות החדשות של משרד הבריאות, בנוגע לארוחות לגנים ולצהרונים, עבור ילדים אלרגיים וחולי צליאק. וכבר עתה, עוד לפני שההמלצות הפכו לתקנות, אנו נוהגים לפיהן. הנה הודעה שהוצאנו ללקוחותינו בנושא.
אצל 70% מהאוכלוסיה בישראל בערך, יש אי סבילות ללקטוז, ברמה כזו או אחרת. אולי מכאן הטרנד לא לצרוך חלב ומוצריו. ממה נובעת הרגישות והאם נכון להפסיק לצרוך חלב פרה? וקצת על ההבדל בין אי סבילות לחלב, לאלרגיה לחלב
מה ההבדל בין רגישות לאלרגיה? מה המשמעויות של להיות רגיש לאוכל? האם זה עובר או נשאר לנצח? האם יש טיפול אפקטיבי? על כל אלה, על סוגי האלרגיה למזון הנפוצים בישראל ועוד..
אחד הנושאים המטרידים הורים לתינוקות ולילדים בנושא תזונה הוא החשש מאלרגיה. על אלרגיה למזון, על המחוללים שלה, מאפייני הרגישות הנפוצים לאורך הילדות, ואיך מתמודדים