החל מתאריך 15/2/17 הוסמכה חברת לאנץ טיים על ידי משרד הבריאות בתקן המחמיר לתנאי ייצור נאותים (Good Manufacturing Practice), המוכר כתקן GMP. מטרת ה-GMP הינה לשדרג ולייעל את תהליכי הבקרה הפנימיים שלנו, בנוסף לאלה הקיימים כיום. זאת על מנת לבסס את המטבח שלנו ואת תהליך הייצור כמפעל בעל סטנדרטים מהגבוהים והמחמירים בתחום ההזנה.
כמו כן אנו מקפידים לעמוד בבדיקות ובביקורות חיצוניות של המכון לבקרה ואיכות, המסמיכות אותנו לתקן לניהול איכות ISO9001 ולתקן בטיחות במזון HACCP, כאשר מטרתם להבטיח את איכותו של המזון שאנו מספקים עבורכם וכמובן את בטיחותו. לקראת תחילת ייצור המנות ללא גלוטן, קיבלנו גם את ההסמכות הספציפיות של תקן ניהול איכות ותקן בטיחות מזון לייצור מזון ללא גלוטן.
כדי לספק חוויית משתמש מיטבית, אנו משתמשים בטכנולוגיות כמו קובצי Cookie כדי לאחסן ו/או לגשת למידע על מאפייני הגלישה. הסכמה לטכנולוגיות אלו תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מדדים ייחודיים באתר זה. אי הסכמה או ביטול הסכמה עלולים להשפיע לרעה על תכונות ותפקודים מסוימים של האתר.
דברו איתנו