מתכון השף
המתכונים האהובים של לאנץ טיים

שתפו אותנו

סופגניה לחנוכה – הגרסה המרוקאית

הספינג' המרוקאי הידוע הוא בהחלט אלטרנטיבה הולמת לסופגניה הסטנדרטית לכבוד החנוכה. עם תה מהביל והבהוב חנוכיות – זה בהחלט קינוח אידיאלי לדצמבר חורפי.

המרכיבים:

1 ק"ג קמח לבן
50 גרם שמרים טריים / כף וחצי שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
קורט מלח
800 מ"ל מים פושרים
ליטר וחצי שמן – לטיגון
סוכר – לקישוט / ציפוי לפני ההגשה

אופן ההכנה:

מערבלים בקערה גדולה קמח, סוכר, מלח ושמרים. תוך כדי ערבול מוסיפים מים, וממשיכים בפעולה למשך 3-4 דקות, עד לקבלת בצק נוזלי.
מכסים את פני הקערה ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
לאחר מכן לשים ומתפיחים שוב עד להכפלת הנפח.
לקראת סוף התפיחה מחממים שמן.
יוצרים כדור ביד ופותחים חור באמצע בעזרת האצבעות.
מטגנים כ-2 דקות מכל צד עד להזהבה.
מוציאים לניר סופג ומיד מצפים בסוכר.
לבבות אדומים

בתאבון!

ספינג'

רוצים להישאר מעודכנים?

הצטרפו לקהילת ההורים של לאנץ טיים

מטה החברה: היובלים 11, הוד השרון
מרכז המבקרים: הענבר 6, אזה"ת ברקן
שרות לקוחות: 09-7690600

דברו איתנו

דילוג לתוכן