מאיה בתמונה עגולה
המתכונים האהובים של לאנץ טיים
אוכל כמו בצהרון

שתפו אותנו

קציצות בורגול וירקות

ניתן לבשל את הקציצות בסיר עם רוטב. רצוי לטגן קלות את הקציצות לפני הבישול בכדי למנוע את התפרקות.

המצרכים:

3 כוסות בורגול דק מושרה
1 יח׳ תפוח אדמה מבושל ללא קליפה
1 יח' בטטה מבושלת ללא קליפה
1 יח' קישוא חי טחון
1 יח' בצל קצוץ מטוגן
2 יח' שיני שום
2 כפיות מלח, 1/2 כפית פלפל
1/2 כפית זרעי כמון טחונים
1 כוס קורנפלור

אופן ההכנה:

טוחנים את כל המצרכים יחד במעבד מזון.

מצננים במקרר לפחות 3שעות.

מחממים מבעוד מועד תנור ל- 200 מעלות.

יוצרים קציצות ומקמחים בקורנפלור.

מסדרים את הקציצות על תבנית אפייה מרופדת אופים כ 25 דקות.

מוציאים, מצלחתים ומגישים.

רוצים להישאר מעודכנים?

מטה החברה: היובלים 11, הוד השרון
מרכז המבקרים: הענבר 6, אזה"ת ברקן
שרות לקוחות: 09-7690600

דברו איתנו

דילוג לתוכן