המרכיבים
6 ביצים
1/2 כוס מים
3 כפות קמח
מלח, פלפל
1/2 כפית כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד שמתקבלת תערובת אחידה
מתיזים שמן על המחבת (או פשוט שמים מעט שמן) ומחממים. שופכים לאט את הבלילה, באופן ששכבה דקה ממנה תכסה את כל המחבת
מטגנים מעט עד שהחביתית שנוצרת נפרדת מהמחבת, הופכים, ומיד מוציאים ומניחים על צלחת
חוזרים על הטיגון עד שנגמרת הבלילה, כאשר מניחים כל חביתית מוכנה על קודמתה במערום
מגלגלים את כל המערום וחותכים בסכין חד לרצועות דקות. אם יותר נוח – אפשר לחלק ל 2-3 מערומים, לגלגל ולחתוך