מתכונים מהבית
צוות לאנץ טיים

שתפו אותנו

אטריות ביצים למרק

אין על מרק חם ומהביל ביום חורפי. כמו שאבטיח וענבים הם הצ'ופר של הקיץ, כך המרק לימי קור וגשם. וכמו הדובדבן בקצפת – כך הן האטריות, ה'נודלז'. הטאץ' הנוסף, המרכיב הפשוט, שמשדרג את העסק. וסוד קטן – אטריות ביצים ממש פשוטות להכנה בבית. כמו בכל מתכון פשוט, אנחנו מציעים לצרף להכנה את הדרדקים, ולהנות לא רק מהתוצר, אלא גם מההכנה המשותפת. בתיאבון!

המרכיבים

6 ביצים
1/2 כוס מים
3 כפות קמח
מלח, פלפל
1/2 כפית כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד שמתקבלת תערובת אחידה

מתיזים שמן על המחבת (או פשוט שמים מעט שמן) ומחממים. שופכים לאט את הבלילה, באופן ששכבה דקה ממנה תכסה את כל המחבת

מטגנים מעט עד שהחביתית שנוצרת נפרדת מהמחבת, הופכים, ומיד מוציאים ומניחים על צלחת

חוזרים על הטיגון עד שנגמרת הבלילה, כאשר מניחים כל חביתית מוכנה על קודמתה במערום

מגלגלים את כל המערום וחותכים בסכין חד לרצועות דקות. אם יותר נוח – אפשר לחלק ל 2-3 מערומים, לגלגל ולחתוך

מרק עם אטריות

רוצים להישאר מעודכנים?

מטה החברה: היובלים 11, הוד השרון
מרכז המבקרים: הענבר 6, אזה"ת ברקן
שרות לקוחות: 09-7690600

דברו איתנו

דילוג לתוכן