המרכיבים
1 כוס קינואה
4 גבעולי סלרי טריים
1 רימון גדול
1 בצל סגול קטן
1 לימון חתוך לפרוסות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית
קורט פלפל שחור ומלח
אופן ההכנה
מפרקים את הרימון ומפרידים את הגרגרים לקערה.
מרתיחים מים בסיר.
לאחר הרתיחה מוסיפים את הקינואה.
מבשלים כעשרים דקות, עד שהקינואה רכה.
מסננים את הקינואה ומשאירים להתקרר.
חותכים את הסלרי, הבצל ופרוסות הלימון לקוביות קטנות.
מוסיפים את כל המרכיבים לקערה עם הרימון.
מערבבים ומטבלים לפי הטעם.