המרכיבים
2 ביצים
2 כפות סוכר
1/3 כוס שמן
1/4 כוס דבש
4 כפות מים חמים
1/2 כפית מיץ לימון
1/2 כוס קמח קונדיטור ללא גלוטן
1/3 כוס קמח אורז
כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
משמנים תבנית מאפינס.
מקציפים במשך דקה את הביצים, ולאחר מכן מוסיפים סוכר, שמן, דבש, את המים ומיץ הלימון.
בנפרד מערבבים את קמח האורז, הקונדיטור ואבקת האפיה. לאחר שמעורבב מוסיפים לשאר התערובת ומערבבים עד לבלילה אחידה.
ממלאים בשקעי המאפינס עד 1 ס"מ מלמעלה.
אופים בתנור כרבע שעה. בודקים "במבחן הקיסם". כשיוצא יבש מוציאים מהתנור.