המרכיבים
1 ק"ג קמח
¾ כוס סוכר
1 כף גדושה שמרים יבשים
100 גרם חמאה רכה
½ כוס שמן
6 ביצים XL
1 כוס (240 מ"ל )מים
1 כף תמצית וניל
1 כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה
לשים את המצרכים עד לקבלת בצק חלק, כ-10 דק'
את המלח מוסיפים לאחר דקה של לישה
מתפיחים כחצי שעה
מרדדים את הבצק לעובי של 2 ס"מ וקורצים עיגולים בעזרת כוס (בערך 25 עיגולים)
מתפיחים עד להכפלת הנפח ומטגנים בשמן עמוק (לא חם מידיי)
בתיאבון וחג אורים שמח!