הבצק
350 גרם קמח
כפית מלח
כפית סוכר
250 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 חלמון ביצה
50 גרם מים קרים (¼ כוס)
מעבדים במעבד מזון בפולסים קצרים עד שנוצר בצק מפורר. להמשיך לעבד קצרות ביד על משטח שיש לכדור בצק חלק. לעטוף ולתת מנוחה של 30 דקות במקרר.
המילוי
מעט שמן
עלי תרד 150 גרם
גבינת פטה מגורדת 150 גרם
גבינת שמנת טבעית 100 גרם
גבינת פרמזן 100 גרם
1 ביצה
מלח ופלפל לטעם
3 כפות קמח
אגוז מוסקט קורט
מערבבים היטב את כל חומרי המילוי ומקררים 30 דקות.
אופן ההכנה
- מדליקים תנור אפיה ל 180 מעלות.
- מרדדים בצק לעובי חצי ס"מ. קורצים עיגולים בגודל הרצוי. מניחים עם כפית מלית במרכז. סוגרים משלושה כיוונים, יוצרים משולש שפתוח מעט במרכזו.
- אופים כ 15 עד 20 דקות עד להשחמה קלה.