כמו בצהרון
המתכונים האהובים של לאנץ טיים

שתפו אותנו

שיתוף ב email
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

בולונז

להקפצת טעמים ניתן להוסיף מחית מפטרוזיליה, שום ושקדים. הדבר ייתן לבולונז סמיכות וטעם שלא הכרתם.

המצרכים (6 מנות):

ק"ג בשר בקר טחון
3 יח' בצל קצוץ, 6 יח' שום קצוץ
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף כמון, קורט פלפל שחור
7 יח' עגבניות מרוסקות
3 יח' גזר מגורד, 1 כף מלח, 1 צרור בזיליקום
1 כפית סילאן
400 סמ”ק מים (2 כוסות)

אופן ההכנה:

מטגנים קלות את הבצל והשום, מוסיפים את הגזר, מערבבים היטב וממשיכים לטגן.

מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר צרוב וסגור מכל צדדיו.

מוסיפים תבלינים ומערבבים.

מכסים את הסיר במכסה ומבשלים על אש בינונית כ 15 דקות.

מוסיפים לסיר עגבניות, סילאן, בזיליקום ונוזלים.

מבשלים כ 40דקות

פסטה בולונז בצלחת

רוצים להישאר מעודכנים?

דילוג לתוכן