המצרכים (6 מנות):
ק"ג בשר בקר טחון
3 יח' בצל קצוץ, 6 יח' שום קצוץ
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף כמון, קורט פלפל שחור
7 יח' עגבניות מרוסקות
3 יח' גזר מגורד, 1 כף מלח, 1 צרור בזיליקום
1 כפית סילאן
400 סמ”ק מים (2 כוסות)
אופן ההכנה:
מטגנים קלות את הבצל והשום, מוסיפים את הגזר, מערבבים היטב וממשיכים לטגן.
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר צרוב וסגור מכל צדדיו.
מוסיפים תבלינים ומערבבים.
מכסים את הסיר במכסה ומבשלים על אש בינונית כ 15 דקות.
מוסיפים לסיר עגבניות, סילאן, בזיליקום ונוזלים.
מבשלים כ 40דקות