המצרכים:
3 כוסות בורגול דק מושרה
1 יח׳ תפוח אדמה מבושל ללא קליפה
1 יח' בטטה מבושלת ללא קליפה
1 יח' קישוא חי טחון
1 יח' בצל קצוץ מטוגן
2 יח' שיני שום
2 כפיות מלח, 1/2 כפית פלפל
1/2 כפית זרעי כמון טחונים
1 כוס קורנפלור
אופן ההכנה:
טוחנים את כל המצרכים יחד במעבד מזון.
מצננים במקרר לפחות 3שעות.
מחממים מבעוד מועד תנור ל- 200 מעלות.
יוצרים קציצות ומקמחים בקורנפלור.
מסדרים את הקציצות על תבנית אפייה מרופדת אופים כ 25 דקות.
מוציאים, מצלחתים ומגישים.