כמו בצהרון
המתכונים האהובים של לאנץ טיים

שתפו אותנו

תבשיל עדשים סמיך וטעים

מתכון מהיר ללביבות עדשים טעימות ומזינות
מסננים את נוזלי העדשים. טוחנים הכל במעבד מזון. יוצרים לביבות ומכניסים לתנור למשך 20 דק' על חום של 200 מעלות.

המצרכים:

2 כוסות עדשים ירוקות
5 כפות שמן
2 יח' בצל לבן
3 שיני שום
1 ליטר מים
1 כפית כורכום, 1 כפית זרעי כמון, 1 1/2 כף מלח
1/4 צרור כוסברה, 1/4צרור פטרוזיליה, 1/4 צרור סלרי, 1/4 צרור שמיר

אופן ההכנה:

משרים את העדשים ב 5 כוסות מים, בקערה גדולה, למשך 4 שעות.
מחממים שמן בסיר רחב. חותכים את הבצל לרצועות דקות ומטגנים בסיר. מוסיפים את שאר המצרכים, למעט המים. מאדים עם מכסה סגור כ- 30 דקות. מוסיפים את המים ומבשלים 40 דקות על אש בינונית.

רוצים להישאר מעודכנים?

מטה החברה: היובלים 11, הוד השרון
מרכז המבקרים: הענבר 6, אזה"ת ברקן
שרות לקוחות: 09-7690600

דברו איתנו

דילוג לתוכן