כמו בצהרון
המתכונים האהובים של לאנץ טיים

שתפו אותנו

שיתוף ב email
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

בורגול

המצרכים:

500 ג"ר בורגול
600 מ"ל מים רותחים
2 כפות שמן קנולה
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מכניסים למחבת עם מים רותחים את השמן והתבלינים. מוסיפים את הבורגול בהדרגה תוך כדי ערבוב.
סוגרים את המכסה ומכבים את האש.
אחרי 15 דקות מערבבים היטב במטריפה כדי שלא ייווצרו גושים.

בורגול עם ירקות

רוצים להישאר מעודכנים?

דילוג לתוכן