כמו בצהרון
המתכונים האהובים של לאנץ טיים

שתפו אותנו

בורגול

המצרכים:

500 ג"ר בורגול
600 מ"ל מים רותחים
2 כפות שמן קנולה
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מכניסים למחבת עם מים רותחים את השמן והתבלינים. מוסיפים את הבורגול בהדרגה תוך כדי ערבוב.
סוגרים את המכסה ומכבים את האש.
אחרי 15 דקות מערבבים היטב במטריפה כדי שלא ייווצרו גושים.

צלחת עם בורגול

רוצים להישאר מעודכנים?

מטה החברה: היובלים 11, הוד השרון
מרכז המבקרים: הענבר 6, אזה"ת ברקן
שרות לקוחות: 09-7690600

דברו איתנו

דילוג לתוכן