המרכיבים
1 ק"ג תפוח אדמה חתוך גוליין
300 גרם קשוא
300 גרם גזר
300 גרם בטטה
300 גרם בצל
50 גרם שום רטוש
100 מ"ל שמן קנולה
4 ביצים
רבע כפית כורכום
מלח פלפל לבן לפי הטעם
אופן ההכנה
מאדים קלות עם מחצית מכמות השמן את הבצל.
מוסיפים את השום ואת שאר הירקות לאידוי קל בלבד.
מצננים כשהירקות במסננת ומגירים את כול הנוזלים שלהם.
מעבירים לקערה ומוסיפים את כל שאר המרכיבים, עם השמן שנישאר.
מערבבים היטב את כל הרכיבים ומעבירים לתבנית משומנת.
מהדקים היטב את המסה ואופים במשך שעה בתנור שחומם מראש, על חום בינוני (150°-160°).