מתכון השף
שלום בוסקילה
תמונת פנים

ספינג' בדבש

מתכון קינוח לכבוד החג. היישר מתפריט המימונה המתקרבת. ספינג' מתוק ונוטף דבש, בתקווה שיהיה סימן להמשך השנה.

ספינג' ותה

המרכיבים

500 גרם קמח מנופה

1 כף שמרים יבשים

2 חב' סוכר וניל

1 כפית  מלח

400 מ"ל (2 כוסות) מים

דבש לציפוי

סוכר לציפוי

אופן ההכנה

לשים במיקסר או ידנית את כל החומרים עד לקבלת בצק חלק ודליל מעט.

מתפיחים כשעה להכפלת הנפח.

מחממים שמן עמוק לטיגון.

לשים את הבצק בשק זילוף.

מזלפים כדורים או חישוקים, ומטגנים עד להזהבה.

מוציאים לנייר סופג.

מגלגלים בדבש וסוכר.

לבבות אדומיםבתאבון!

מטה החברה: היובלים 11, הוד השרון
מרכז המבקרים: הענבר 6, אזה"ת ברקן
שרות לקוחות: 09-7690600

דברו איתנו

דילוג לתוכן