תמונת פנים - אילן השף
מתכון השף
אילן צוירן

שתפו אותנו

סלמון בפסטו ועגבניות מיובשות

מתכון טעים ופשוט לכבוד החג. שיהיה חג שמח ובתיאבון.

מצרכים ל-4 מנות

4 נתחי סלומון (800 ג'ר)
4 שיני שום
1/2 חבילת בזיליקום
1/4 כוס שמן זית
4 כפות עגבניות מיובשות
1 לימון
מלח גס
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מתבלים את הסלומון במלח גס ופלפל גרוס גס.
מחמים תנור ל200 מעלות.
את שאר המרכיבים מרסקים למחית ועוטפים את נתחי הדג.
מסדרים על תבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל 15-20 דקות.

• מומלץ להגיש עם אורז בר

בתאבון!

נתחי סלמון עם עלים ירוקים ועגבניות שרי

רוצים להישאר מעודכנים?

מטה החברה: היובלים 11, הוד השרון
מרכז המבקרים: הענבר 6, אזה"ת ברקן
שרות לקוחות: 09-7690600

דברו איתנו

דילוג לתוכן