תמונת פנים - אילן השף
מתכון השף
אילן צוירן

שתפו אותנו

מנה אישית – אטריות קדאיף ומוס מסקרפונה

לכבוד שבועות – מתכון לקינוח (חלבי! נו, מה?..) של אילן השף שלנו. טעים-טעים, להנאתכם.

המרכיבים

1 חב' של אטריות קדאיף
2 חב' שמנת מתוקה
1 גביע של גבינת מסקרפונה 40%
100 גר' חמאה
1 כף תמצית וניל
1 חב' שוקולד מריר/פירות יער קפואים/אבקת קקאו
1 כוס סוכר

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180°.
מפזרים את אטריות הקדאיף (לאחר שהופשרו) על נייר אפייה בתבנית האפייה.
ממיסים חמאה, ומברישים עם מברשת את כל האטריות.
מכניסים לאפייה עד להזהבה.
בינתיים מקציפים את השמנת עם הסוכר.
כשהשמנת יציבה מוסיפים את קרם המסקרפונה ותמצית הווניל, ומקפלים את המסקרפונה לתוך השמנת.

מוס מסקרפונה על אטריות קדאיף

רוצים להישאר מעודכנים?

מטה החברה: היובלים 11, הוד השרון
מרכז המבקרים: הענבר 6, אזה"ת ברקן
שרות לקוחות: 09-7690600

דברו איתנו

דילוג לתוכן