המרכיבים
1 חב' של אטריות קדאיף
2 חב' שמנת מתוקה
1 גביע של גבינת מסקרפונה 40%
100 גר' חמאה
1 כף תמצית וניל
1 חב' שוקולד מריר/פירות יער קפואים/אבקת קקאו
1 כוס סוכר
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180°.
מפזרים את אטריות הקדאיף (לאחר שהופשרו) על נייר אפייה בתבנית האפייה.
ממיסים חמאה, ומברישים עם מברשת את כל האטריות.
מכניסים לאפייה עד להזהבה.
בינתיים מקציפים את השמנת עם הסוכר.
כשהשמנת יציבה מוסיפים את קרם המסקרפונה ותמצית הווניל, ומקפלים את המסקרפונה לתוך השמנת.