תמונת פנים - אילן השף
מתכון השף
אילן צוירן

שתפו אותנו

רוטב צ'ימיצו'רי ארגנטינאי

לכבוד יום העצמאות – יום המנגל הלא רשמי, ועל מנת לשדרג מעט את העסק, הנה מתכון לרוטב צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי. מכינים כמה שעות לפני צליית הבשר, מניחים לארומה להתהוות, ולבסוף – חשוב להתענג על הבשר וללקק את האצבעות! בשמחות…

המרכיבים

1 ק"ג כוסברה עלים
3 יח' בצל יבש
3 יח' פלפל אדום (לא חריף)
1 יח' לימון
1/2 ליטר חומץ
1/2 ליטר שמן זית
200 גר' שום כתוש
סוכר+מלח+פלפל שחור גרוס

אוהבי החריף – אפשר להוסיף פלפל חריף קצוץ

אופן ההכנה

להכין מספר שעות לפני הדלקת המנגל:

קוצצים את הקוסברה, הבצל והפלפל.

גוררים את הלימון, קולפים וחותכים לקוביות.

מערבבים היטב את כל המרכיבים, ומניחים עד להכנת הבשר.

בתיאבון!
Con apetito

רוטב צ'ימיצ'ורי לבשר

רוצים להישאר מעודכנים?

מטה החברה: היובלים 11, הוד השרון
מרכז המבקרים: הענבר 6, אזה"ת ברקן
שרות לקוחות: 09-7690600

דברו איתנו

דילוג לתוכן