מרכז המידע

פיקוח ועמידה בתקנים

המטבח החדיש, המשוכלל והסטרילי של החברה נמצא תחת פיקוח משרד הבריאות, ועומד בתווי התקןISO 9001 ו- HACCP. כחלק מההקפדה על סטנדרט גבוה, לאנץ׳ טיים משקיעה מאמצים מיוחדים למנוע כל פגיעה פוטנציאלית באיכות המזון ובבטיחות הסועדים, בגזרתה ואף בגזרת הלקוח. לפיכך, תנאי ההגיינה במטבח, טיב האריזה ותנאי שמירת האוכל בעת ההובלה, מפוקחים באופן בלתי מתפשר. כמו כן, כל התקשרות חוזית עם לקוחות מותנית בעמידה במלוא הדרישות של החברה, בנוגע לאחזקת המזון וחלוקתו לילדים.

תעודות התקן שברשותנו:

ניהול בטיחות מזון – מטבח הוד השרון
ניהול בטיחות מזון – מטבח ברקן
ISO9001 – מטבח הוד השרון
ISO9001 – מטבח ברקן
אישור מערכות בטיחות – ללא גלוטן וללא אלרגנים
תנאי ייצור נאותים – תקן GMP
תו תקן מכון התקנים – אריזות פלסטיק למזון
ניהול מערכות בטיחות פלסטיק למזון