מרכז המידע

פיקוח ועמידה בתקנים

המטבח החדיש, המשוכלל והסטרילי של החברה נמצא תחת פיקוח משרד הבריאות, ועומד בתווי התקןISO 9001 ו- HACCP. כחלק מההקפדה על סטנדרט גבוה, לאנץ׳ טיים משקיעה מאמצים מיוחדים למנוע כל פגיעה פוטנציאלית באיכות המזון ובבטיחות הסועדים, בגזרתה ואף בגזרת הלקוח.

לפיכך, תנאי ההגיינה במטבח, טיב האריזה ותנאי שמירת האוכל בעת ההובלה, מפוקחים באופן בלתי מתפשר. כמו כן, כל התקשרות חוזית עם לקוחות מותנית בעמידה במלוא הדרישות של החברה, בנוגע לאחזקת המזון וחלוקתו לילדים.

המכון לבקרה ואיכות
ניהול בטיחות מזון
המכון לבקרה ואיכות
ISO9001
אישור מערכות בטיחות -
ללא גלוטן וללא אלרגנים
תעודת תקן GMP 2019
תנאי ייצור נאותים
תקן GMP
iso9001 - אריזות פלסטיק למזון
תו תקן מכון התקנים
אריזות פלסטיק למזון
ניהול מערכות בטיחות
פלסטיק למזון