טוב, בחנוכה מציינים את נס פח השמן. אז את רגעי החטא הקטנים שמותר מידי פעם, ננצל לכבוד החג, ונציע מתכון מתוק וטעים, בניחוח מרוקאי. קבלו את הנעביבאש, או בשמו המוכר יותר – ספינג'. בתיאבון וחג אורים שמח!
המרכיבים (12 יחידות)
1 ק"ג קמח לבן
50 גרם שמרים יבשים
5 כפות סוכר (מומלץ לטחון – לא לאבקה)
1 כפית מלח
4 כוסות מים חמימים (3 כוסות מים בטמפ' רגילה + כוס מים רותחים)
3 כפות אוזו / עראק (לא חייבים)
אופן ההכנה
קולולולולו
אלי
איירון מן, ישרא מן, אוטוטו סופרמן, רץ, רץ, רץ, כל הזמן בתנועה, ככה בספורט, ככה בחיים, ככה בעסקים.
אבא, ספורטאי וקולינר. איש ברזל עם לב של צמר גפן מתוק. אוהב ילדים, אוהב אוכל טוב, אוהב ספורט, ובעיקר, אוהב לשלב בין כל הדברים שהוא אוהב.
שם, בריצות הארוכות, ברגעים הצלולים האלה כשיש לך זמן לחשוב ולחשוב ולחשוב, שם נולדה ה׳האפי פוד׳, הרוח של לאנצ׳ טיים, תפיסה של אופטימיות ושל שמחת חיים, תפיסה שאומרת שעובדים שמחים עושים מטבח שמח, ומטבח שמח עושה אוכל שמח, ואוכל שמח עושה ילדים שמחים. פשוט.
זה אלי וזו לאנצ׳טיים.
נעים מאד…
רוצים עוד כתבות שלנו?
פוסטים אחרונים של אלי
לאנץ' טיים – ארוחות צהריים לילדים | היובלים 11 הוד"ש
© כל הזכויות שמורות לאנץ' טיים 2021
לאנץ' טיים – ארוחות צהריים לילדים | היובלים 11 הוד השרון | 09-7690600 | office@lunch-time.co.il
דברו איתנו