המרכיבים (ל-5 מנות)
1 בטטה בינונית קלופה
תפו"א אדמה קלופים
(4 בינוניים או 3 גדולים)
4-5 כפות קמח
1 בצל קטן
3 ביצים
200 גרם גבינה בולגרית
1 כפית שמן לטיגון
מעט שמן זית לשימון התבנית
פלפל ומלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים מראש תנור ל-170 מעלות
קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עד להשחמה
מבשלים את הבטטה ותפו"א בסיר עם מים חמים עד לריכוך
מסננים ומועכים את תפו"הא והבטטה למחית
מוסיפים את שאר המרכיבים למחית ובוחשים עד לקבלת
תערובת אחידה
טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך
מרפדים תבנית בנייר אפייה משומן במעט שמן זית
יוצרים לביבות מן העיסה בעזרת 2 כפות, מניחים בתבנית ומכניסים לתנור
אופים כ- 15-20 דק' כל צד עד להזהבה