לכבוד ט"ו בשבט – מתכון פשוט וקל לגרנולה ביתית. להוסיף ליוגורט, לחלב או לסלט פירות… או להוסיף חתיכות פרי לגרנולה ולאכול. בתיאבון וט"ו בשבט שמח!
המרכיבים
1/2 ק"ג שיבולת שועל
200 גרם קוקוס
200 גרם שומשום
200 גרם גרעיני חמנייה
200 גרם גרעיני דלעת
200 גרם מחמאה או חמאה
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס מייפל
200 גרם צימוקים
200 גרם משמשים
200 גרם אגוזים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה שיבולת שועל, קוקוס, שומשום, גרעיני חמניה ודלעת.
מחממים את הסוכר החום, החמאה והמייפל תוך כדי ערבוב, ומביאים למצב נוזלי.
מוסיפים את הנוזל לתערובת שבקערה.
אופים כשעה בחום של 170 מעלות.
15 דקות לפני סוף האפיה מוסיפים את הצימוקים, המשמשים והאגוזים.
אזהרת אלרגנים: מכיל אגוזים ושומשום.
ט"ו בשבט שמח!
יש לה משרד חדש, קטן כזה, חמוד, היא עדיין לא פגשה אותו, כל היום בתנועה, אבל היא אופטימית. הבנתם את הרעיון, מהאנשים האלה שלוקחים את העבודה ללב ומביאים את הלב לעבודה.
זאת חדוה, חדוה, ב-ו׳ אחת, לא במלעיל, במלרע…
נעים מאד
רוצים עוד כתבות שלנו?
פוסטים אחרונים של חדוה
לאנץ' טיים – ארוחות צהריים לילדים | היובלים 11 הוד"ש
© כל הזכויות שמורות לאנץ' טיים 2021
לאנץ' טיים – ארוחות צהריים לילדים | היובלים 11 הוד השרון | 09-7690600 | office@lunch-time.co.il
דברו איתנו