זעתר
סגולות הזעתר ומתכונים
תמונת קאבר לסרטון
נגן וידאו

כך מטפלים במזון בצהרון - סרטון רענון לצוותים החינוכיים

יוגורט, שיבולת שועל ופירות יער
מתכונים עם שיבולת שועל

דבר התזונאית

כלי אוכל רב פעמיים לילדי הצהרונים
ילד ירוק

טוב לסביבה – בריא לילדים

הטיפ השבועי

‘האפי פוד’: על אוכל שמח וילדים שמחים

ילדים מושפעים מאוד מהאווירה סביב השולחן. אווירה נוחה ומצב רוח טוב תורמים לרצון של הילד לאכול ולמוכנות שלו לנסות דברים חדשים. כשהילדים לוקחים חלק בתהליך – בהכנת האוכל או בסידור השולחן, הם נהנים יותר מהארוחה, ומשתוקקים ליהנות מתוצרי התהליך אליו היו שותפים. גם הוויזואליזציה חשובה. צבעוניות וחיתוך האוכל בצורות כמו כוכבים, לבבות או פרצופים, מושכים ומגרים מבחינתם הרבה יותר.

ויש גם היבט תזונתי כמובן. תוספת ירקות בכל ארוחה ואכילת פירות כארוחת ביניים, תורמים לתפקוד תקין, לריכוז ולעירנות, ואפילו לתחושות חיוביות ומצב רוח טוב ❤

המומחים שלנו

רחלי קורנברג
בן שלום

תזונאית הבית
דבר התזונאית

מאיה קליין
זוכת ‘משחקי
השף’ 2014
אמא’לה! שפית!

דודו פרידמן
מומחה לחינוך
גופני ילדים
ילדים וספורט

ליבי
מנקודת ראות
של בת 11
מדברת מהבטן

ירום עילם
גנן בגן
ילדים
גנן גידל דגן

תזונה ובריאות

תפריט ללא גלוטן / ללא אלרגנים

אלי מלכא במירוץ
מקיאטו חזק

הבלוג של אלי
האיש מאחורי לאנץ’ טיים

חדוה - מנהלת קשרי לקוחות לאנץ טיים
חדוה ב-ו' אחת

הבלוג של חדוה
סמנכ”לית החברה

ללא גלוטן • ללא ביצים • ללא שומשום
ללא חלב • ללא סויה • ללא שקדים
ללא אגוזי לוז • ללא בוטנים

אייקונים ללא גלוטן וללא אלרגנים
נגן וידאו

חפשו אותנו בפייסבוק

רוטב צ'ימיצ'ורי לבשר
דילוג לתוכן