המטבח החדיש של החברה נמצא תחת פיקוח משרד הבריאות, ועומד בתווי התקן ISO 9001:2015 , HACCP ו-GMP. כחלק מההקפדה על סטנדרט גבוה, לאנץ׳ טיים משקיעה מאמצים מיוחדים למנוע כל פגיעה פוטנציאלית באיכות המזון ובבטיחות הסועדים, בגזרתה ואף בגזרת הלקוח. לפיכך, תנאי ההגיינה במטבח, טיב האריזה ותנאי שמירת האוכל בעת ההובלה, מפוקחים באופן בלתי מתפשר. כמו כן, כל התקשרות חוזית עם לקוחות מותנית בעמידה במלוא הדרישות של החברה, בנוגע לאחזקת המזון וחלוקתו לילדים.

תעודות התקן שברשותנו:

  • ניהול בטיחות מזון – HACCP
  • ISO9001:2015 (תקן ניהול איכות)
  • אישור מערכות בטיחות – ללא גלוטן וללא אלרגנים
  • תנאי ייצור נאותים – תקן GMP
  • תו תקן מכון התקנים – אריזות פלסטיק למזון
  • ניהול מערכות בטיחות פלסטיק למזון

כשרות:

  • תעודות כשרות – הרבנות המקומית והמועצה הדתית

רישוי:

  • רשיון ייצור מזון
  • רשיון ייצור ללא גלוטן
  • רשיון עסק
מטה החברה: היובלים 11, הוד השרון
מרכז המבקרים: הענבר 6, אזה"ת ברקן
שרות לקוחות: 09-7690600

דברו איתנו

דילוג לתוכן