
אודות
בשביל הילדים
לאנץ׳ טיים מעסיקה סוללת שפים מנוסים הפועלים בשיתוף פעולה הדוק עם תזונאית החברה רחלי קורנברג בן שלום, תזונאית קלינית, מרצה ומנחת קבוצות לאורח חיים בריא.
אנו החברה היחידה בתחום המזון המוסדי המתמחה בייצור ארוחות חמות לילדים בלבד! כל אלה ועוד מבטיחים לכם ההורים שקט נפשי בכל הנוגע לאיכות, לטריות ולטעמו הביתי המצויין של המזון שילדכם מקבל.
הילדים של לאנץ׳ טיים מקבלים רק מזון טרי!
הלקוחות הקטנים שלנו נהנים מארוחות חמות וטריות המיוצרות מידי יום ביומו, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל. כל מרכיבי המזון, התבלינים וחומרי הגלם השונים נבחרים בקפידה ומסופקים בידי החברות המובילות במשק. המנות היומיות מיוצרות בסטריליות מירבית ונארזות מיד עם סיום הכנתן במכלי מזון ייעודיים. הארוחות מובלות בצידניות מיוחדות המבטיחות שילדכם יקבל את המנה שלו חמה, טרייה ובטעם של בית.
המטבחים המתקדמים בישראל
לקוחות קטנטנים – דרישות גדולות
לקלוע לטעמו של ילד זו לא משימה פשוטה, אבל שנים של נסיון ואלפי פיות קטנים מרוצים מידי יום ביומו, הם ההוכחה שאנחנו באמת מבינים ילדים. המנות החדשות שלנו עוברות בהצלחה מבחני טעימה של קבוצות ילדים ורק אז מוצאות את דרכן אל התפריט. מערכת מחשוב מתקדמת מבטיחה שכל מנה היוצאת מלאנץ׳ טיים מותאמת ברמה הפרטנית לטעם, לדרישות, לרגישויות הרפואיות ולקריזות הקטנות של כל ילד וילד.
תפריט מנות מיוחדות
ארוחות חמות וטריות לילדים בעלי רגישויות שונות למזון מציעות תפריט עשיר, המספק את כל צרכי הילדים. ללא גלוטן, חלב, סויה, ביצים, שומשום, אגוזי לוז, שקדים ובוטנים. כל מרכיבי המזון וחומרי הגלם נבחרו בקפידה ומסופקים בידי החברות המובילות במשק. התפריט הבריא נבנה בשיתוף שפים מומחים, יועצים ותזונאים, והושק רק לאחר סדרה ממושכת של מבדקי טעימה מחמירים וקבוצות מיקוד ביתיות.
הצוות

בעלים

סמנכ”לית

מנהל מטבח ללא אלרגנים

מנהל מטבח ברקן

מנהלת מטבח הוד השרון

שף החברה

מנהלת מוקד לקוחות

מנהלת אבטחת איכות
תיק תקשורת
מגזין family guide של אתר וואלה
9.11.18 – העולם הבוקר
תכנית הבוקר של ערוץ 2 עם אברי גלעד והילה קורח
אלי מלכה, הבעלים של לאנץ טיים, בתכנית הבוקר של ערוץ 2, עם אברי גלעד והילה קורח. בפאנל שעסק בסוגיית התזונה הבריאה לילדי הצהרונים השתתפו ח”כ רחל עזריה, שמקדמת חוק לפיקוח על האוכל בצהרונים, השף שאול בן אדרת ומיקי חיימוביץ׳, המובילה יוזמה של יום שני ללא בשר.
בין לבין נשנשו הפאנליסטים מהשולחן הצבעוני שפתחנו עבורם.
״טעים..״ , ״תבוא כל יום..״ , ״הלואי שהיו מגישים אוכל כזה בכל בית..״ אלה רק חלק מהקומפלימנטים ששמענו.
לא צפיתם?
הנה האייטם לנוחותכם »
הקטע הרלבנטי החל מ- 01:15:37.
תיהנו
6.11.15 – דה-מרקר
כתבה על שוק ההסעדה לילדים
בהמשך לסערת הבשר המעובד, הנה כתבה מסופ”ש בדה-מרקר על נושא הבשר וחברות הקייטרינג לילדים. קצת ארוך, אבל מלמד שמי שמקפיד תמיד על איכות, זוכה בשכר לעמלו.
החלק החשוב בכתבה שנוגע ללאנץ טיים – תוצאות טובות מאוד של בדיקת פתע למטבח שלנו.
