ללא גלוטן
ללא חלב
ללא שומשום
ללא ביצים
ללא סויה
ללא שקדים
ללא אגוזי לוז
ללא בוטנים

רישוי ותקנים

ISO9001
בקרה ואיכות
ISO9001
אישור מערכת ניהול בטיחות מזון
ניהול בטיחות מזון -
ייצור ואספקה של מזון ללא גלוטן
תנאי ייצור נאותים -
תקן GMP
אישור ניהול מערכות בטיחות ואיכות - מזון ללא אלרגנים
ייצור ואספקה של מזון ללא גלוטן,
ביצים, שומשום, לקטוז, סויה, שקדים, אגוזי לוז, בוטנים

החל מתאריך 15/2/17 הוסמכה חברת לאנץ טיים על ידי משרד הבריאות בתקן המחמיר לתנאי ייצור נאותים (Good Manufacturing Practice), המוכר כתקן GMP. מטרת ה-GMP הינה לשדרג ולייעל את תהליכי הבקרה הפנימיים שלנו, בנוסף לאלה הקיימים כיום. זאת על מנת לבסס את המטבח שלנו ואת תהליך הייצור כמפעל בעל סטנדרטים מהגבוהים והמחמירים בתחום ההזנה.

כמו כן אנו מקפידים לעמוד בבדיקות ובביקורות חיצוניות של המכון לבקרה ואיכות, המסמיכות אותנו לתקן לניהול איכות ISO9001 ולתקן בטיחות במזון HACCP, כאשר מטרתם להבטיח את איכותו של המזון שאנו מספקים עבורכם וכמובן את בטיחותו. לקראת תחילת ייצור המנות ללא גלוטן, קיבלנו גם את ההסמכות הספציפיות של תקן ניהול איכות ותקן בטיחות מזון לייצור מזון ללא גלוטן.