רישוי ותקנים

לאנץ טיים - תקן מערכת ניהול איכות - iso9001
בקרה ואיכות
ISO9001
תעודה של המכון לבקרה ואיכות
ניהול בטיחות מזון -
ייצור ואספקה של מזון ללא גלוטן
תקן GMP ללאנץ טיים - תנאי ייצור נאותים
תנאי ייצור נאותים -
תקן GMP
ייצור ואספקה של מזון ללא גלוטן,
ביצים, שומשום, לקטוז, סויה, שקדים, אגוזי לוז, בוטנים

החל מתאריך 15/2/17 הוסמכה חברת לאנץ טיים על ידי משרד הבריאות בתקן המחמיר לתנאי ייצור נאותים (Good Manufacturing Practice), המוכר כתקן GMP. מטרת ה-GMP הינה לשדרג ולייעל את תהליכי הבקרה הפנימיים שלנו, בנוסף לאלה הקיימים כיום. זאת על מנת לבסס את המטבח שלנו ואת תהליך הייצור כמפעל בעל סטנדרטים מהגבוהים והמחמירים בתחום ההזנה.

כמו כן אנו מקפידים לעמוד בבדיקות ובביקורות חיצוניות של המכון לבקרה ואיכות, המסמיכות אותנו לתקן לניהול איכות ISO9001 ולתקן בטיחות במזון HACCP, כאשר מטרתם להבטיח את איכותו של המזון שאנו מספקים עבורכם וכמובן את בטיחותו. לקראת תחילת ייצור המנות ללא גלוטן, קיבלנו גם את ההסמכות הספציפיות של תקן ניהול איכות ותקן בטיחות מזון לייצור מזון ללא גלוטן.