רישוי ותקנים

החל מתאריך 15/2/17 הוסמכה חברת לאנץ טיים על ידי משרד הבריאות בתקן המחמיר לתנאי ייצור נאותים (Good Manufacturing Practice), המוכר כתקן GMP. מטרת ה-GMP הינה לשדרג ולייעל את תהליכי הבקרה הפנימיים שלנו, בנוסף לאלה הקיימים כיום. זאת על מנת לבסס את המטבח שלנו ואת תהליך הייצור כמפעל בעל סטנדרטים מהגבוהים והמחמירים בתחום ההזנה.

כמו כן אנו מקפידים לעמוד בבדיקות ובביקורות חיצוניות של המכון לבקרה ואיכות, המסמיכות אותנו לתקן לניהול איכות ISO9001 ולתקן בטיחות במזון HACCP, כאשר מטרתם להבטיח את איכותו של המזון שאנו מספקים עבורכם וכמובן את בטיחותו. לקראת תחילת ייצור המנות ללא גלוטן, קיבלנו גם את ההסמכות הספציפיות של תקן ניהול איכות ותקן בטיחות מזון לייצור מזון ללא גלוטן.

תעודות התקן שברשותנו:

  • ניהול בטיחות מזון – HACCP
  • ISO9001
  • אישור מערכות בטיחות – ללא גלוטן וללא אלרגנים
  • תנאי ייצור נאותים – תקן GMP
  • תו תקן מכון התקנים – אריזות פלסטיק למזון
  • ניהול מערכות בטיחות פלסטיק למזון

כשרות:

  • תעודות כשרות – הרבנות המקומית והמועצה הדתית

רישוי:

  • רשיון ייצור מזון
  • רשיון ייצור ללא גלוטן
  • רשיון עסק
מטה החברה: היובלים 11, הוד השרון
מרכז המבקרים: הענבר 6, אזה"ת ברקן
שרות לקוחות: 09-7690600

דברו איתנו

דילוג לתוכן