חדוה - מנהלת קשרי לקוחות לאנץ טיים
חדוה ב-ו' אחת
חדוה זמיר

שתפו אותנו

לביבות בטטה ותפו"א אפויות

גם טעים וגם בריא

מי לא אוהב את חנוכה, חג כיפי שכזה, עם כל החנוכיות והנרות והסביבונים והשירים והמטעמים.
חגיגה משפחתית. ואם כבר חגיגה משפחתית – אז הנה מתכון קליל ללביבות אפויות בתנור, שניתן להכין עם הילדים.

המרכיבים (ל-5 מנות)

1 בטטה בינונית קלופה

תפו"א אדמה קלופים
(4 בינוניים או 3 גדולים)

4-5 כפות קמח

1 בצל קטן

3 ביצים

200 גרם גבינה בולגרית

1 כפית שמן לטיגון

מעט שמן זית לשימון התבנית

פלפל ומלח לפי הטעם

אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-170 מעלות

קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עד להשחמה

מבשלים את הבטטה ותפו"א בסיר עם מים חמים עד לריכוך

מסננים ומועכים את תפו"הא והבטטה למחית

מוסיפים את שאר המרכיבים למחית ובוחשים עד לקבלת
תערובת אחידה

טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך

מרפדים תבנית בנייר אפייה משומן במעט שמן זית

יוצרים לביבות מן העיסה בעזרת 2 כפות, מניחים בתבנית ומכניסים לתנור

אופים כ- 15-20 דק' כל צד עד להזהבה

לביבות לחנוכה

רוצים להישאר מעודכנים?

מטה החברה: היובלים 11, הוד השרון
מרכז המבקרים: הענבר 6, אזה"ת ברקן
שרות לקוחות: 09-7690600

דברו איתנו

דילוג לתוכן