לכבוד שבועות – מתכון לקינוח (חלבי! נו, מה?..) של אילן השף שלנו.  טעים-טעים, להנאתכם.

אילן צווירן
יום חמישי, 11 במאי 2017, 16:39

מוס מסקרפונה על אטריות קדאיף

המרכיבים

1 חב' של אטריות קדאיף

2 חב' שמנת מתוקה

1 גביע של גבינת מסקרפונה 40%

100 גר' חמאה

1 כף תמצית וניל

1 חב' שוקולד מריר/פירות יער קפואים/אבקת קקאו

1 כוס סוכר

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180°

מפזרים את אטריות הקדאיף (לאחר שהופשרו) על נייר אפייה בתבנית האפייה.

ממיסים חמאה, ומברישים עם מברשת את כל האטריות.

מכניסים לאפייה עד להזהבה.

בינתיים מקציפים את השמנת עם הסוכר.

כשהשמנת יציבה מוסיפים את קרם המסקרפונה ותמצית הווניל, ומקפלים את המסקרפונה לתוך השמנת

המרכיבים

1 חב' של אטריות קדאיף

2 חב' שמנת מתוקה

1 גביע של גבינת מסקרפונה 40%

100 גר' חמאה

1 כף תמצית וניל

1 חב' שוקולד מריר/פירות יער קפואים/אבקת קקאו.

1 כוס סוכר

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180°.

מפזרים את אטריות הקדאיף (לאחר שהופשרו) על נייר אפייה בתבנית האפייה.

ממיסים חמאה, ומברישים עם מברשת את כל האטריות.

מכניסים לאפייה עד להזהבה.

בינתיים מקציפים את השמנת עם הסוכר.

כשהשמנת יציבה מוסיפים את קרם המסקרפונה ותמצית הווניל, ומקפלים את המסקרפונה לתוך השמנת.

עיצוב המנה:

מסדרים בכלים אישיים את אטריות הקדאיף. מזלפים מעל את קרם המסקרפונה (אפשר בעזרת כף).

על הקרם אפשר לגרד שוקולד מריר / לפזר פירות יער / לפזר קקאו בעזרת מסננת.

מעל כל זה – עוד מעט מהקדאיף

עוד מתכונים:

רוצים לקרוא עוד פוסטים שלנו?

פוסטים מכותבים אחרים שלנו

סלט ירוק עם בייצים וקרוטונים

נחשף הסוד של פופאי!
עלי ירק בריאים למאכל