לכבוד יום העצמאות – יום המנגל הלא רשמי, ועל מנת לשדרג מעט את העסק, הנה מתכון לרוטב צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי. מכינים כמה שעות לפני צליית הבשר, מניחים לארומה להתהוות, ולבסוף – חשוב להתענג על הבשר וללקק את האצבעות! בשמחות…

אילן צווירן
יום חמישי, 27 באפריל 2017, 16:37

רוטב צ'ימיצ'ורי לבשר

המרכיבים

1 ק"ג כוסברה עלים
3 יח' בצל יבש
3 יח' פלפל אדום (לא חריף)
1 יח' לימון
1/2 ליטר חומץ
1/2 ליטר שמן זית
200 גר' שום כתוש
סוכר+מלח+פלפל שחור גרוס

לאוהבי החריף –
אפשר להוסיף פלפל חריף קצוץ

אופן ההכנה

להכין מספר שעות לפני הדלקת המנגל:

קוצצים את הקוסברה, הבצל והפלפל.

גוררים את הלימון, קולפים וחותכים לקוביות.

מערבבים היטב את כל המרכיבים, ומניחים עד להכנת הבשר.

המרכיבים

1 ק"ג כוסברה עלים
3 יח' בצל יבש
3 יח' פלפל אדום (לא חריף)
1 יח' לימון
1/2 ליטר חומץ
1/2 ליטר שמן זית
200 גר' שום כתוש
סוכר+מלח+פלפל שחור גרוס

לאוהבי החריף –
אפשר להוסיף פלפל חריף קצוץ

אופן ההכנה

להכין מספר שעות לפני הדלקת המנגל:

קוצצים את הקוסברה, הבצל והפלפל.
גוררים את הלימון, קולפים וחותכים לקוביות.
מערבבים היטב את כל המרכיבים, ומניחים עד להכנת הבשר.

.

עוד מתכונים:

רוצים לקרוא עוד פוסטים שלנו?

פוסטים מכותבים אחרים שלנו

נחשף הסוד של פופאי!
עלי ירק בריאים למאכל