מתכון השף
שלום בוסקילה
תמונת פנים

אוזני המן במילוי גבינות

אם יש חג שבאמת מצדיק קצת שחיתות וחגיגת אוכל עד דלא ידע, הרי זה פורים כמובן. אז הנה מתכון של השף שלנו למאכל הכי פורימי, אבל עם נגיעה קצת אחרת, מלוחה דווקא. אזני המן במילוי גבינות ותרד. תהנו!

משאית צעצוע עמוסה באזני המן ומסכות
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב google
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email

הבצק

350 גרם קמח
כפית מלח
כפית סוכר
250 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 חלמון ביצה
50 גרם מים קרים (¼ כוס)

לעבד בצק במעבד מזון בפולסים קצרים עד שנוצר בצק מפורר. להמשיך לעבד קצרות ביד על משטח שיש לכדור בצק חלק. לעטוף לתת מנוחה של 30 דקות במקרר.

המילוי

מעט שמן
עלי תרד 150 ג
גבינת פטה מגורדת 150ג
גבינת שמנת טבעית 100ג
גבינת פרמזן 100 ג
ביצה 1
מלח ופלפל לטעם
קמח 3 כפות
אגוז מוסקט קורט

לערבב היטב את כל חומרי המילוי. לקרר 30 דקות.

אופן ההכנה

  • מדליקים תנור אפיה ל 180 מעלות.
  • מרדדים בצק לעובי חצי סמ. קורצים עיגולים בגודל הרצוי. מניחים עם כפית מלית במרכז. סוגרים משלושה כיוונים, יוצרים משולש שפתוח מעט במרכזו.
  • אופים כ 15 עד 20 דקות עד להשחמה קלה.

לבבות  אדומיםבתאבון!