מתכון השף
שלום בוסקילה
תמונת פנים

עוגת טירמיסו

קינוח אידיאלי לשבועות, על בסיס גבינת מסקרפונה. עוגת הטירמיסו הטעימה של השף שלנו. תהנו!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב google
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email

המרכיבים

6 חלמון ביצה גודל L

1 כוס סוכר

290 גר גבינה מסקרפונה

420 מל' שמנת מתוקה

1/12 חב' בישקוטים

1/12 אספרסו חזק

1/4 כוס רום/ברנדי

30 גר אבקת קקאו

אופן ההכנה

  • לערבב בקערה מעל סיר אדים (בין מרי) סוכר וחלמונים, ולהקציף על האדים בעזרת מטרפה (בלי שהמים יגעו בקערה) לקצף תפוח ובהיר, כ 3-4 דקות, ולהניח בצד.
  • להקציף שמנת מתוקה לקצף יציב אך לא קשה מידי.
  • לערבב את גבינת המסקרפונה כך שתתרכך מעט.
  • לקפל מסקרפונה לתערובת החלמונים ואז את הקצפת, ב-2 שלבים, עד להטמעה.
  • לערבב בנפרד את התערובת הקפה והרום. לטבול את הבישקוטים בקפה ולסדר בתחתית התבנית.
  • למזוג מעל מחצית מתערובת הגבינה, מעליה לסדר עוד שכבת בישקוטים טבולים בקפה, ומעליה לסדר את שכבת הגבינה שנותרה.
  • לקרר 4 שעות במקרר. לפני ההגשה לפזר בנדיבות אבקת קקאו .

לבבות אדומיםבתאבון!