פיקוח ועמידה בתקנים

המטבח החדיש, המשוכלל והסטרילי של החברה נמצא תחת פיקוח משרד הבריאות, ועומד בתווי התקןISO 9001 ו- HACCP. כחלק מההקפדה על סטנדרט גבוה, לאנץ׳ טיים משקיעה מאמצים מיוחדים למנוע כל פגיעה פוטנציאלית באיכות המזון ובבטיחות הסועדים, בגזרתה ואף בגזרת הלקוח.

לפיכך, תנאי ההגיינה במטבח, טיב האריזה ותנאי שמירת האוכל בעת ההובלה, מפוקחים באופן בלתי מתפשר. כמו כן, כל התקשרות חוזית עם לקוחות מותנית בעמידה במלוא הדרישות של החברה, בנוגע לאחזקת המזון וחלוקתו לילדים.

תקני כלי פלסטיק לאריזה ולהגשה של אוכל:

עמידה בתו התקן של מכון התקנים - כלי פלסטיק למזון
HACCP - עמידה בתקן בטיחות מזון של כלי האריזה וההגשה מפלסטיק