מרכז המידע

שאלות נפוצות

כללי

אנחנו מייצרים את האוכל בשיטת ׳בשל – הגש׳ , הווה אומר, האוכל מיוצר שעות ספורות לפני ההגשה והארוחות מובלות בצידניות מיוחדות המבטיחות שהילד שלך יקבל את המנה שלו חמה, טרייה ובטעם של בית.

את מוזמנת להתארח במרכז המבקרים שלנו, להתרשם מן המטבח החדשני ולהכיר את תהליכי העבודה מקרוב.

אנחנו גאים ביכולת שלנו לתת מענה מלא גם לילדים עם צרכים מיוחדים וגם לילדים עם העדפות שונות. אנו קשובים לכל דרישה החל ממתן מענה לילד עם העדפה למנה מסויימת וכלה בילדים הנדרשים לתפריט צמחוני או לתפריט נטול גלוטן.

עוד על תפריט המנות המיוחדות שלנו, תוכלי לראות כאן »

אנחנו מבצעים בקרה יומית על תהליך הייצור באמצעות 3 גורמים: מנהלי המטבחים, השף התפעולי, מנהל אבטחת איכות רציף ובליווי של תזונאית החברה.

חומרי גלם

לא!

לא! התפריט שלנו נסמך על חומרי גלם טריים ואיכותיים בלבד, מן החברות המובילות בארץ.

מזון מעובד בהגדרתו היבשה הנו מזון השונה מצורת הגלם שלו, לדוגמא: בשר לאחר טחינה נחשב ״מעובד״, גם אם בפועל העיבוד הינו לצורך ייצור ולא לצורך הגדלת נפח המוצר.

תחום ההסעדה צמצם את השמוש במוצר ב95% – אנחנו לא משתמשים במונוסודיום גלוטומט.

המזון אותו אנו מייצרים מופחת נתרן ושמנים. אנו פועלים באופן מתמיד להפחתת מינוני הנתרן והשמנים במזון בהתאם להמלצות משרד הבריאות ותחת פיקוחה של תזונאית החברה, התזונאית הקלינית רחלי קורנברג בן שלום.

חומרי אריזה

אנו מספקים את המזון במכלי מזון מאושרים מפלסטיק, בעלי תו תקו מחמיר במיוחד. לנוחותך העלינו את האישורים למרכז המידע שבאתר.

עוד על בקרת איכות ובטיחות מזון, תוכלי לקרוא כאן »

כן, ובלבד שמקפידים על שימוש בדפי עיטוף מיוחדים מאלומיניום, המאושרים למגע עם מזון.

תקנים, אישורים, כשרות

כשרות רגילה של הרבנות הראשית.

כן.

המטבח נמצא תחת פיקוח משרד הבריאות ופועל על פי תוי תקן בטיחות מזון HACCP, תו תקן איכות ISO 9001-2000, תנאי ייצור נאותים (תקן GMP) ועם תעודת הכשר של הרבנות האיזורית.