מקיאטו חזק
אלי מלכה
אלי מלכה

שנה חדשה, התחלות חדשות

אמרו לי שהסתיים החופש הגדול, איזה חופש? בין כל השיפוצים, לקייטנות, לסדנאות, לתפריטים החדשים ולכל הבלאגן, למי בכלל היה זמן לנשום? יש לנו בדיוק יומיים לנוח לפני כל ההתרגשות וההמולה של פתיחת שנת הלימודים החדשה וזה זמן מצוין להתרווח קצת, לסקור בסיפוק את השנה שחלפה ולהתרגש מכל ההתחלות החדשות של השנה הבאה עלינו לטובה.

מטבח ברקן - לאנץ טיים
אז מה היה לנו?
פתחנו את מטבח ברקן, מפעל יצור חדשני למזון, מהבולטים מסוגו בישראל. המטבח הוותיק שלנו בהוד השרון התקנא בו, אז עמלנו ושיפצנו גם אותו ועכשיו גם הוא מעודכן ונוצץ. יש לנו בית אריזה חדש לפירות ולירקות ועכשיו אנו מעבדים לעצמינו את כל חומרי הגלם, טרי טרי יום יום.
 
פתחנו מרכז מבקרים חדש בו מתקיימים סיורים חווייתיים עבור לקוחות, ועדי הורים וארגונים, כמו גם הכשרות והדרכות לגננות ולסייעות הצהרונים, בכל נושאי התזונה, הלוגיסטיקה ובטיחות המזון.
 
יש לנו תפריט חדש, טוב לא ממש חדש, חדש – ישן , משופר. הקיץ ריכזנו את כל הבקשות והרג׳קטים שקיבלנו מכם במהלך השנה האחרונה, לא חסכנו ולא התעצלנו. לבקשתכם, הגדלנו את התפריט, העמקנו את מגוון המנות הצמחוניות, לקחנו את כל מנות הדגל האהובות ושדרגנו אותן. עכשיו הן טעימות יותר, בריאות יותר, מזינות יותר ובקיצור, יותר.
 
השנה עומדת בסימן שדרוג מערך שירות הלקוחות של לאנצ׳ טיים, במסגרת תפיסת ׳הלקוח במרכז׳ ביצענו הקיץ שורה ארוכה של שינויים ארגוניים ומערכתיים, שמשמעותם שירות טוב יותר וקרוב יותר, אליכם, בשטח. בימים אלה אנו חונכים מערכת מיחשוב מתקדמת לניהול הפעילות והלקוחות ואף תגברנו משמעותית את מוקד השירות בנציגות שירות מנוסות, בדגש על שעות השיא בצהריים.
 

הקיץ העלינו לאוויר את האתר החדש שלנו, בו ניתן למצוא מידע עשיר ומקיף בכל מה שקשור לתזונה, לילדים ולבריאות. מדי חודש נעלה מהדורה חדשה של ׳האפי ניוז׳ המגזין הדיגיטלי של לאנץ׳טיים ובו לקט של כתבות ופוסטים מענינים.  לנוחותכם תוכלו למצוא אותנו גם בדף הפייסבוק המשודרג שלנו, עם כל הכתבות, החדשות, העדכונים, הטיפים הקטנים והמתכונים האהובים.

ואיך אפשר להתחיל שנה חדשה בלי החלטות לשנה החדשה, אז לשנה החדשה הבטחתי לעצמי שהשנה אדבר איתכם יותר,

אז הנה, זה הפוסט הראשון במגזין הראשון , וואללה, לא היה כזה נורא..

אלי

איירון מן, ישרא מן, אוטוטו סופרמן, רץ, רץ, רץ, כל הזמן בתנועה, ככה בספורט, ככה בחיים, ככה בעסקים.

אבא, ספורטאי וקולינר. איש ברזל עם לב של צמר גפן מתוק. אוהב ילדים, אוהב אוכל טוב, אוהב ספורט, ובעיקר, אוהב לשלב בין כל הדברים שהוא אוהב.
שם, בריצות הארוכות, ברגעים הצלולים האלה כשיש לך זמן לחשוב ולחשוב ולחשוב, שם נולדה ה׳האפי פוד׳, הרוח של לאנצ׳ טיים, תפיסה של אופטימיות ושל שמחת חיים, תפיסה שאומרת שעובדים שמחים עושים מטבח שמח, ומטבח שמח עושה אוכל שמח, ואוכל שמח עושה ילדים שמחים. פשוט.
זה אלי וזו לאנצ׳טיים.
נעים מאד…

רוצים עוד כתבות שלנו?

פוסטים אחרונים של אלי