מקיאטו חזק
אלי מלכה
אלי מלכה

ארזתם לבד?

60 שניות על בית האריזה החדש שלנו

מארז ירקות של לאנץ טיים

נתחיל בחדשות הטובות
סקרים עדכניים מראים כי בשנתיים האחרונות גדלה צריכת הירק והפרי בקרב אוכלוסית הילדים בשיעור של 50 אחוז. את הנתון המשמח ניתן לקשור בעיסוק התקשורתי המסיבי ובהגברת המודעות לנושא. המאמץ המשולב של חברות ההזנה ומפעילי הצהרונים ותשומת הלב של גורמי רשות, חינוך ובריאות, הצליח לחולל מיני מהפיכה.

במרבית הצהרונים (ואצלנו בכולם!) לא תפגשו שולחן אוכל בארוחת הצהריים ללא סלט קטן ומרענן, או ללא פלטת ירקות צבעונית ומגוונת, המוגשת לילדים בצורה אפילית ומעוררת ענין. יתרה על כך, ארוחת הצהריים בצהרונים נפתחת במנת הירקות ורק לאחריה מוגשת המנה העיקרית.

כחלק מתרומתינו לנושא החשוב של עדוד צריכת ירקות ופירות של ילדים אנו מציעים לארגונים השונים מהכשרות והדרכות ועד סדנאות לחיתוך יצירתי והצגה כיפית של הירקות והפירות לילדים. אבל זה כבר מיזם חדש וזה כבר לפוסט אחר.

ונעבור לחדשות הפחות טובות
ארץ זבת חלב ודבש היא כבר לא מה שהיתה, בשנים האחרונות אנו צורכים יותר ויותר ירקות ופירות ביבוא מחו״ל. נכון, קשה להאמין, אך פגעי מזג האוויר ההפכפך, השחיקה המתמדת ברווחיות החקלאים עקב התיקרות עלויות הגידול ופערי התיווך הבלתי אפשריים, פגעו בשוק בצורה קשה וצמצמו את המבחר.

בכדי להבטיח איכות וטריות מקסימליים יש להבטיח פרק זמן מינימלי מהקטיף ועד הלקוח. מומחי בטיחות מזון ואנשי בקרת איכות מציינים פרק זמן שאינו עולה על 48 שעות. מטבע הדברים כשאתה מייבא פירות וירקות מחו״ל דרך אחת הרשתות, אתגר הטריות של 48 השעות נהיה קשה עד בלתי אפשרי.

כן, ארזנו לבד
במסורת ׳אם אין אני לנו מי לנו׳ פנינו להתמודד עם האתגר. לפני מספר חודשים יצאנו לעצמאות, פתחנו בית אריזה חדש ונוצץ וקיצרנו משמעותית את שרשרת האספקה מהשדה אל השולחן. אני שמח ספר לכם שבימים אלה סיימנו את תקופת ההרצה והתגובות מן השטח נהדרות.

בית האריזה העצמאי שלנו מאפשר לנו קליטה ומיון קפדני של הסחורה, חיטוי במיכשור מתקדם ללא יד אדם ואירוז מגשי הפירות והירקות באריזת בוטיק. עכשיו אנחנו יכולים להבטיח לצהרונים ולילדים את הירקות והפירות הטריים ביותר והאיכותיים ביותר. בביקור הבא שלכם במרכז המבקרים אל תוותרו לא על בית האריזה החדש ולא על המחזה המשובב של עגבניות ומלפפונים משתכשכים להנאתם באמבטיה.

עגבניות שרי
נגן וידאו

אלי

איירון מן, ישרא מן, אוטוטו סופרמן, רץ, רץ, רץ, כל הזמן בתנועה, ככה בספורט, ככה בחיים, ככה בעסקים.

אבא, ספורטאי וקולינר. איש ברזל עם לב של צמר גפן מתוק. אוהב ילדים, אוהב אוכל טוב, אוהב ספורט, ובעיקר, אוהב לשלב בין כל הדברים שהוא אוהב.
שם, בריצות הארוכות, ברגעים הצלולים האלה כשיש לך זמן לחשוב ולחשוב ולחשוב, שם נולדה ה׳האפי פוד׳, הרוח של לאנצ׳ טיים, תפיסה של אופטימיות ושל שמחת חיים, תפיסה שאומרת שעובדים שמחים עושים מטבח שמח, ומטבח שמח עושה אוכל שמח, ואוכל שמח עושה ילדים שמחים. פשוט.
זה אלי וזו לאנצ׳טיים.
נעים מאד…

רוצים עוד כתבות שלנו?

פוסטים אחרונים של אלי