מאחר שכל השנה אנחנו מקפידים על בריאות, אנחנו מרשים לעצמנו חטא קטן וטעים לחג – קיש ירקות חלבי אישי. פשוט-פשוט להכנה, ואפשר להכין אותו עם הילדים. בתיאבון וחג שמח!

125X100חדוה זמיר
יום חמישי, 9 יוני 2016, 19:17

המרכיבים (12 יחידות)

4 יח' תפוח אדמה קלופים

2 יח' בטטה קלופות

2 יח' קישואים

2 יח' גזר

2 יח' מיכל שמנת מתוקה

50 גר' חמאה מומסת

4 יח' ביצים

2 כפות קמח

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

מגרדים על פומפייה את תפוח האדמה , הבטטה, הגזר והקישואים.

מערבבים את כל המצרכים יחד לקבלת תערובת אחידה .

משמנים תבנית מאפינס ומעבירים את התערובת שקעי התבנית.

אופים במשך 35-40 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות, עד שהפשטידה זהובה ויציבה.

כאמור, טעים, פשוט וקל. כרגיל, אנחנו בעד לגייס את הילדים להכנה, ולהרוויח את הערך המוסף של זמן איכות איתם.
חג שמח ובתיאבון!

המרכיבים (12 יחידות)

4 יח' תפוח אדמה קלופים

2 יח' בטטה קלופות

2 יח' קישואים

2 יח' גזר

2 יח' מיכל שמנת מתוקה

50 גר' חמאה מומסת

4 יח' ביצים

2 כפות קמח

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

מגרדים על פומפייה את תפוח האדמה , הבטטה, הגזר והקישואים.

מערבבים את כל המצרכים יחד לקבלת תערובת אחידה .

משמנים תבנית מאפינס ומעבירים את התערובת שקעי התבנית.

אופים במשך 35-40 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות, עד שהפשטידה זהובה ויציבה.

כאמור, טעים, פשוט וקל. כרגיל, אנחנו בעד לגייס את הילדים להכנה, ולהרוויח את הערך המוסף של זמן איכות איתם.
חג שמח ובתיאבון!

מתכונים אחרונים:

רוצים לקבל עוד מתכונים?

פוסטים מכותבים אחרים שלנו

נחשף הסוד של פופאי!
עלי ירק בריאים למאכל