המנות המיוחדות שלנו

ללא גלוטן, ללא אלרגנים
אייקונים ללא גלוטן וללא אלרגנים

ללא שקדים, ללא אגוזי לוז, ללא בוטנים

אנחנו כבר אימצנו את ההמלצות החדשות של משרד הבריאות, בנוגע לארוחות לגנים ולצהרונים, עבור ילדים אלרגיים וחולי צליאק. וכבר עתה, עוד לפני שהפכו לתקנות, אנו נוהגים לפיהן. לפי משרד הבריאות לאנץ טיים הינו היצרן היחיד בקטגוריה המורשה לייצר ולספק מנות ללא שקדים, אגוזי לוז ובוטנים.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב google
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email

ב 4 לפברואר  2018 בתום עבודת מטה מאומצת של העמותה הישראלית לאלרגיות למזון שכללה ליווי שוטף למהלך ההתעדה לאלרגנים, פורסמו המלצות משרד הבריאות, שתהפוכנה בקרוב לתקנות, בנושא התזונה הבריאה בצהרונים, תוך התחשבות בילדים הסובלים מאלרגיה מסכנת חיים ומצליאק. המשמעות המידית הנה:

  1. הפיכת סביבת הצהרונים לבטוחה יותר לילדים בעלי אלרגיות למזון, לרבות הימנעות כללית מהגשת בוטנים או אגוזים, חלב ושומשום, או מזונות המכילים רכיבים אלה בצהרון.
  2. ע״פ ההנחיות החדשות יש להגיש לילד האלרגי למזון מסוים, רק מנה מיועדת הנושאת סימון ללא אלרגנים, תוך סימון המעיד על היעדר האלרגנים הספציפיים, שיוצרה במפעל מזון בעל תנאי ייצור נאותים (GMP) בלבד.

על פי משרד הבריאות, לאנץ׳ טיים הנה היצרן היחיד בקטגוריה הרשאי לייצר ולספק לילדים אלרגים מנות מזון מיועדות: ללא שקדים. ללא בוטנים. ללא אגוזי לוז.

לפרטים נוספים על תפריט המנות המיוחדות ללא גלוטן וללא אלרגנים (ללא ביצים. ללא שומשום. ללא חלב. ללא סויה. ללא שקדים. ללא אגוזי לוז וללא בוטנים) על התמורות במדיניות סימון מוצרים ללא אלרגנים ועל ההשלכות השונות לעולם הצהרונים, אתם מוזמנים לפנות לחדוה ולמיכל בשירות הלקוחות, לקרוא ולהעמיק באתר העשיר שלנו ולתאם סיור מבקרים במטבח ברקן, המטבח היחיד בקטגוריית ההסעדה לילדים בצהרונים ובבתי ספר, המאושר לייצר מנות מיועדות לילדים אלרגיים, ללא שקדים. ללא בוטנים. ללא אגוזי לוז.