הבלוג של אלי מלכה

איירון מן, ישרא מן, אוטוטו סופרמן, רץ, רץ, רץ, כל הזמן בתנועה, ככה בספורט, ככה בחיים, ככה בעסקים.

אלי מלכא במירוץ

אבא, ספורטאי וקולינר. איש ברזל עם לב של צמר גפן מתוק. אוהב ילדים, אוהב אוכל טוב, אוהב ספורט, ובעיקר, אוהב לשלב בין כל הדברים שהוא אוהב.
שם, בריצות הארוכות, ברגעים הצלולים האלה כשיש לך זמן לחשוב ולחשוב ולחשוב, שם נולדה ה׳האפי פוד׳, הרוח של לאנצ׳ טיים, תפיסה של אופטימיות ושל שמחת חיים, תפיסה שאומרת שעובדים שמחים עושים מטבח שמח, ומטבח שמח עושה אוכל שמח, ואוכל שמח עושה ילדים שמחים. פשוט.
זה אלי וזו לאנצ׳טיים.
נעים מאד…

מעוניינים לקרוא עוד על אלי ועל האפי פוד?

שנת תשעח

אני אף פעם לא סגור על מה לכתוב, על השנה שהיתה? או על השנה שתהיה? אז בואו נלך על ׳פוסט טעימות׳ שכזה, קצת מזה וקצת מזה…

להמשך קריאה >>

מתכון לספינג' לכבוד חנוכה

טוב, בחנוכה מציינים את נס פח השמן. אז את רגעי החטא הקטנים שמותר מידי פעם, ננצל לכבוד החג, ונציע מתכון מתוק וטעים, בניחוח מרוקאי. קבלו את הנעביבאש, או בשמו המוכר יותר – ספינג'. בתיאבון וחג אורים שמח!

להמשך קריאה >>

מנה של בשר עם אורז ושעועית

כתבת תחקיר ששידר ערוץ 2 האירה את הפינות היותר מדאיגות של הזנת ילדי הצהרונים בארץ. בתחקיר בוצעו ביקורות פתע בצהרונים שונים ברחבי הארץ. מספר מנות נדגמו ונלקחו לבדיקות מעבדה בלתי תלויה. הממצאים מדהימים. לראות ולשפשף את העיניים.

להמשך קריאה >>